Tilbage
 

Handelsbetingelser gældende for:
Vindueslager.dk
v/ Bedst & billigst A/S
Cedervej 5-9, 7400 Herning
tlf.: 70 26 74 74
CVR 15498633

Nedenfor stående er gældende, for alle handler der er indgået på denne hjemmeside.
1. Sådan gennemfører du en handel
2. Salg- og levering
3. Betaling
4. Fortrydelses- og reklamationsret
5. Persondatapolitik

1. SÅDAN GENNEMFØRES EN HANDEL
Når du handler på siden indgås alle aftaler på dansk i Danske kr. DKK inkl. moms

Kategorier eller mærker.
Du kan nemt orientere dig ud fra de forskellige kategorier eller ud fra et bestemt mærke. Ønsker du yderligere information om et produkt, klikker du på billedet og mere udførlig tekst vil fremkomme. Endvidere kan du zoome ind på produktet for at se materialet tættere på. Finder du en vare som du ønsker at købe går du til feltet ud for varen og indtaster det ønskede antal og klikker på knappen "Læg i kurv”. Du kan altid klikke på ”VAREKURV” for at se, hvor mange varer du har samlet. Du har også mulighed for at ændre i antal, tilføje eller fjerne varer i varekurven.

Til kassen
Har du besluttet at gennemføre et køb af den eller de varer du har i kurven, fortsætter du ved at trykke på knappen ”Køb”, som du finder i ”VAREKURV”.
Her skal du indtaste dine oplysninger. De felter, der er markeret med en stjerne, skal udfyldes.

Betaling
Under betaling kan du betale med: 

 - Dankort
 - Visa-dankort 
Vi modtager ikke Mastercard, kontakt os for alternativ løsning ( Bankoverførsel)

Bekræft ordre
Din ordre gennemføres først når du har trykket på knappen ”Godkend ordre”, hvorefter du automatisk føres videre til betalingsmodulet. Inden da bedes du gennemgå ordren således, at du ved den er korrekt og de angivne informationer er korrekte.
Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, er du velkommen til at sende en mail til Vindueslager.dk

Kortbetaling
På siden for kortbetaling skal du indtaste dit kreditkorts nummer, som du finder på forsiden af kortet samt udløbsdato og kontrolcifre. Kontrolcifre er 3 cifre der findes på bagsiden. Hjælp hertil findes ved betaling ved at klikke på ”?” ud for kontrolcifre.
Klik på knappen ”Godkend betaling”, hvorefter dine oplysninger sendes krypteret (SSL) til NETS. Kun NETS har adgang til dine kreditkortoplysninger.
Herefter vil du kunne se en ordrebekræftelse på skærmen samtidigt med, at der sendes en ordrebekræftelse til den e-mail, som du har opgivet. Det er således meget vigtigt, at du opgiver helt korrekt e-mail adresse. Vi anbefaler endvidere, at du printer denne ordrebekræftelse eller på anden måde gemmer den, da den blandt andet indeholder et referencenummer, som du bedes oplyse ved henvendelse til os. Skulle der ske fejl således, at du ikke modtager en ordrebekræftelse bedes du venligst rette kontakt til os. Når varen forlader lageret, vil der samtidigt blive sendt en e-mail om at varen afsendt.
 
Dankort / VISA-Dankort
Ingen gebyrer


Ændring og fortrydelse:
Ordrer kan ændres/annulleres gebyrfrit indtil 24 timer efter bestilling og inden afsendelse. Varer i standardmål tages retur for købers regning, indtil 14 dage efter modtagelsen ifølge dansk købelov, såfremt varen er i originalemballage og ikke har lidt skade eller er taget i brug. Alle udgifter i forbindelsen med annullering eller ændring, debiteres køber. 
SÅFREMT MAN ØNSKER AT BENYTTE SIN FORTYDELSESRET, MÅ VAREN IKKE TAGES I BRUG ELLER MONTERES ELLER PÅ ANDEN MÅDE ÆNDRES, DA DET VIL FORRINGE VARENS GENSALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

Levering / leveringssted:
Leveringer sker til ordrebekræftelsens postadresse eller til angivet leveringsadresse, dog kun til vognkant. Køber bærer risiko for at fuld læsset lastvogn kan køre frem til anviste aflæsningssted. Ventetid og unødig forlængelse af aflæsningstid debiteres køber.
Leveringstidspunkt:
Varerne vil blive fremsendt i løbet af 5-15 dage. Der tages forbehold for force majeure, krig, lock-out, transportforstyrrelser, maskinhavari, materiale og fabrikationsfejl.

Såfremt køber ikke er til stede på leveringstidspunktet, accepterer køber hermed, at Dansk Vindueslager kan foretage levering i købers fravær. Uanset om køber er til stede på leveringstidspunktet eller ej, anses levering som sket, når de købte varer er aflæsset fra vognkanten på leveringsadressen eller aflæsset umiddelbart uden for leveringsadressen. Køber bærer risikoen for, at en fuldt læsset lastvogn kan køre frem til den anviste leveringsadresse.


Produktansvar:
Vindueslager.dk er ikke ansvarlig for skade forvoldt af det solgte
a.)  på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, mens det solgte er i køberens besiddelse
b.) på produkter, der er fremstillet af køberen, eller på produkter, hvori disse indgår, eller for skade på fast ejendom eller løsøre, som disse produkter, som følge af det solgte, forårsager.
I intet tilfælde er Vindueslager.dk ansvarlig for driftstab, tabt fortjeneste eller andre økonomiske konsekventstab.

Fragtomkostninger:
Såfremt ikke andet er aftalt, er prisen ab lager i Herning

Fragtskader:
Køber skal ved levering kontrollere elementerne for fragtskader og antal, inden der kvitteres for modtagelse. Er der skade på varerne eller svarer colli-antal ikke til det, der står på fragtbrevet, skal det noteres på fragtbrevet. Ren kvittering for modtagelse af skadede varer betyder, at retten til reklamation fortabes.

Garanti:
Ifølge købelovens bestemmelser. 
Reklamation:
Synlige mangler og/eller skader ved det leverede skal meddeles skriftligt inden monteringen og senest 14 dage efter leveringen er modtaget. Produkter der er overfladebehandlet og/eller monteret efter modtagelsen, betragtes som godkendt af køber. Reparationer som er vort ansvar, reparerer vi eller giver prisafslag eller erstatter med nye produkter. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig efterhjælp så som justering af hængsler, rammer, finpudsning og små oprifter i træet. Erstatning kan aldrig overstige varens pris. Såfremt vi leverer et nyt produkt, efter montering har fundet sted, sker leveringen uden beregning, men vi dækker ikke eventuelle omkostninger til udtagning og ny montering.
 

5. PERSONDATAPOLITIK
Vindueslager.dk lægger stor vægt på at værne om privatlivets fred. De personlige oplysninger, du afgiver i forbindelse med din bestilling (navn, adresse, e-mailadresse og telefonnr.), anvendes kun i det omfang, dette er nødvendigt for gennemførelsen af købet, og oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjemand. Vindueslager.dk's behandling af personlige oplysninger sker i henhold til gældende persondatabeskyttelseslovgivning, og Vindueslager.dk, jf. nærmere selskabsoplysninger ovenfor, er i denne sammenhæng dataansvarlig og databehandler. Alle servere, som benyttes til lagring af personlige oplysninger afgivet ved bestilling, er placeret sikret og centralt hos vindueslager.dk, v.  Bedst & billigst vinduer & døre A/S koncernens it-partner. 
Data til brug for betalingens gennemførelse beror hos betalingsudbyderen ePay. Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, og du kan også kræve oplysningerne slettet, når købet er gennemført. Du skal blot henvende dig til Vindueslager.dk, jf. ovennævnte kontaktdata. Personoplysningerne registreres hos Vindueslager.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og den ansatte hos Vindueslager.dk, v.  Bedst & billigst vinduer & døre A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Vindueslager.dk er Bedst & billigst vinduer & døre A/S. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Cookies 
På vindueslager.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på vindueslager.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende, vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere vindueslager.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til dansk@vindueslager.dk. I tilfælde af at det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt (se www.kfst.dk) eller til EU-Kommissionens online klageportal. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse dansk@vindueslager.dk